Bij Sportze willen we jou niet alleen aan de beste sportproducten te helpen, maar het gaat ons er ook om dat men zo veel mogelijk plezier heeft in het sporten. Daarom komt Sportze nu met iets nieuws: Sportze Academy. Sportze Academy heeft als doel om zo veel mogelijk mensen in en rondom Baarn meer te laten sporten, op zo'n leuk mogelijke manier! 

Steeds meer mensen blijven tegenwoordig binnen om een film te kijken, te gamen of om iets anders te doen. Dit doen we natuurlijk allemaal wel eens, maar helaas komt het steeds vaker voor dat men amper buiten komt. Dit zorgt vaak voor overgewicht, bij zowel jongeren als volwassenen. Het hebben van overgewicht heeft helaas vervelende gevolgen. Mensen met overgewicht worden namelijk vaak het slachtoffer van pesterijen en kennen depressies. Ook zitten er lichamelijke gevolgen aan vast. Wanneer je overgewicht hebt, heb je bijvoorbeeld een grotere kans op hart- en vaatziekten, slaapstoornissen en diabetes. Aan dit rijtje kunnen nog vele andere nare lichamelijke gevolgen worden toegevoegd. Gelukkig wordt er al veel aandacht aan dit probleem geschonken. Met Sportze Academy willen wij graag ons steentje bijdragen, door men het plezier van sporten weer te laten inzien. Dit doen wij door sportkampen, -trainingen en andere evenementen in en rondom Baarn te organiseren. 

Met onze evenementen willen wij mensen niet alleen gezonder laten leven, maar ook mensen samenbrengen. Want samen sporten is natuurlijk nóg leuker! Dus wil jij graag (nog) meer sporten door deel te nemen aan goed verzorgde en leuke evenementen? Meld je dan nu aan voor een van de Sportze Academy evenementen!

Sportze Academy

Bekijk de agenda

Sportze Academy