Levertijd

Sportze verzendt haar bestelling tussen 17.00 uur en 18.00 uur. Hierdoor zijn alle producten die voor 17.00 uur besteld zijn, de volgende dag in huis. Dit geldt alleen voor de producten die bij ons op voorraad zijn. Op het moment dat uw bestelling bij Sportze de deur uit is ontvangt U een e-mail met daarin een Track & Trace om uw bestelling te volgen. Kiest U voor de optie "bezorging door Sportze" dan wordt uw bestelling  dezelfde dag nog tussen 17.00 uur en 20.00 uur bij uw afleveradres bezorgd door een van onze medewerkers. Daarnaast is het altijd mogelijk om uw bestelling op te halen bij Sportze. Een uur na uw bestelling ligt deze klaar om opgehaald te worden (adres: Laanstraat 50a, 3743 BG Baarn). Mochten er vragen zijn over de levertijd dan kunt u contact opnemen met Sportze via telefoonnummer: 035 - 631 62 69.

Vervoersbedrijf

Sportze verzendt haar bestellingen via PostNL. PostNL heeft ongeveer 46.000 medewerkers, in drie segmenten en werkt in 13 verschillende landen. Hierdoor zijn zij een zeer betrouwbare partner voor ons. PostNL biedt diverse mogelijkheden om het U zo makkelijk mogelijk te maken. Bijvoorbeeld uw bestelling ophalen bij een servicepunt of het kiezen van een tijdstip waarop uw bestelling geleverd wordt. Mochten er vragen zijn over het vervoersbedrijf dan kunt u contact opnemen met Sportze via telefoonnummer: 035 - 631 62 69.

Kosten

Sportze rekent 5,00 euro voor het standaard verzenden van een bestelling. Bij en bestelling boven de 100,00 euro verzendt Sportze franco. De verzendopties "Afhalen bij Sportze" en "Bezorging door Sportze" zijn gratis. Echter de optie "Bezorging door Sportze" is pas mogelijk vanaf 25,00 euro. Aan retourneren zijn geen kosten verbonden. Mochten er vragen zijn over de kosten dan kunt u contact opnemen met Sportze via telefoonnummer: 035 - 631 62 69.

Retouren

Bij Sportze kunt u kosteloos retourneren als uw bestelling bezorgd is via PostNL. Retourneren kan via onze staande link. Is uw bestelling door Sportze zelf bezorgd? Dan dient u er ook zelf voor te zorgen dat deze bij ons terecht komt. Dit kan door het af te (laten) leveren op het volgende adres: Laanstraat 50a, 3743BG in Baarn.

d

RETOURLINK